Rovat

Impulzív falatok

Impulzív falatok

Pesto 3 verzióban – receptek az olasz zászló színeiben

Nemrég ott voltunk a MyFarm Harta gasztroünnepén, ahol, mint minden évben, most is rengeteg inspirációval gyarapodtunk. Ezúttal konkrét receptekkel tértünk haza, ugyanis az esemény keretein belül részt vettünk egy pestókészítő workshopon is, és mivel úgy beleszerelmesedtünk a végeredménybe, most megosztjuk…

Impulzív falatok

A kevesebb néha több – sültszilva-recept

A nyár legjobb része kétségtelenül a sok szezonális zöldség és gyümölcs. Mindig, amikor oda kerül az asztalra egy adag friss termés, jön a kérdés: mi készüljön belőle. Ez történet a minap egy nagy tál szilvával is. Jöttek a süti ötletek…

Impulzív falatok

Főszerepben a málna – málnássütemény-recept

A nyár egyik legjobb része a rengeteg friss, szezonális gyümölcs és zöldség, ami a piacon vár minket. Bár a nagy melegben sokszor a legjobb ezeket nyersen elmajszolni, azért néha megéri begyújtani a sütőt – ez a málnás sütemény például megéri…

Impulzív falatok

Ideje beleszeretni a spárgába

Szegény spárga, mindig úgy érzem, hogy rossz a marketingje! Furcsán néz ki, mindenki csak bajlódik az elkészítésével, és az íze sem a megszokott… Pedig, én mondom, ha egyszer megbarátkozol vele, onnantól össze lesztek nőve. Én pár éve szerettem bele a…

Impulzív falatok

Szezonálisan reggel, délben, este – tél végi receptötletek

Szezonálisan étkezni talán a téli szürkeségben a legnehezebb, azonban nem lehetetlen küldetés. A MyFarm Harta finomságait felhasználva most megmutatjuk, mit lehet kihozni a hideg évszak végén rendelkezésre álló alapanyagokból. A nemrég megjelent céklás receptnél már rájöttünk: nem elég a szezonalitás,…

Bezár
Bezárás